featured

Ice ROCK ile Madencilik Yer Altına İniyor. ICO Fırsatı Sunuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Madencilik deyince aklımıza ilk olarak elektrik masrafı ve soğutma sistemi gelmektedir. Başlıca gider kalemi içinde olmazsa olmazlardan olan bu ikiliye, her zaman alternatif bulabilen projeler karlılık noktasında diğerlerine göre bir tık daha iyi durumdadır.

Rusya’da son dönemlerde madenciliği destekleyen çalışmaların olması beraberinde alternatif madencilik projelerini de getirdi. Eski bir Sovyet askeri sığınağında yapılan Ice Rock Madencilik , ucuz elektrik ve alternatif soğutma sistemiyle fark yaratmaya hazır.

Bununla birlikte, şirket madenciliğin dışında yatırım fırsatları  da sunuyor. Ve bunun içinde ICO’yu başlattı.

Eski ve yeni teknolojinin birleşmesi

1949-1991 yıllarında yaşanan soğuk savaş sırasında inşa edilen Kazakistan Almatı’ndaki Sovyet sığınağı, potansiyel bir nükleer savaş durumunda alınan bir önlemdi. Ancak, bu tehdit tarihe gömülmüş durumda olması Ice Rock Madencilik için yeni çağ teknolojileri için harika bir fırsat sağladı.

Mağaranın 12 derece civarında sabit bir sıcaklıkta olduğunu ve kendi ekosistemini koruduğunu gören Ice Rock, madencilik çiftliği inşa etmek için mükemmel bir alan olduğuna inanıyor.

1,200 metrekarelik yer altı tünellerinde 4,600’ün üzerinde ASIC kulesi için alan olduğunu ve yakınlardaki bir hidroelektrik enerji kaynağının verdiği için kilovat başına fiyatlarının düşük olduğunu iddia ediyorlar. Ice Rock, sadece / KWH başına üç kuruş ödediklerini iddia ediyor.

Genel olarak, çiftlik için yer seçimi, Ice Rock’ın yatırımcıları için daha büyük kazanç marjlarına dönüşebileceklerini belirttiği madencilik için daha düşük maliyet anlamına geliyor.

Anahtar teslimi mining hizmetleri

ICO sayesinde Ice Rock , 2 farklı paket hizmeti vermektedir. Standart ve özel paketler yoluyla insanlara madencilik kapasitesi artırmayı amaçlamaktadır. Bu proje bulut madenciliği hizmeti aracılığıyla ‘anahtar teslimi’ madencilik hizmetleri sunmayı hedefliyor.

Madencilik kurulumu çok düşük olduğundan Ice Rock, müşterilerin bulut endüstrisinden yararlanabileceğine inanıyor. Bununla birlikte, yatırımcıların satın alma periyodu başlayana kadar basitçe ROCK simgesini (TOKEN) satın alıp onlara tutunması için bir seçenek sunuyor.

Ice Rock Madencilik, madencilik pazarında niş bir hizmet vermeyi amaçlıyor. Özellikle bireysel madenciliğin zorluğu ve yatırım kadar giderlerin fazla olması, Rock Madenciliği bir adım önde tutuyor.

Akıllı Sözleşme

Ice Rock, kullanıcıları için bir yatırım seçeneği gerçekleştirmek için Ethereum’un ERC-20 göstergesindeki akıllı sözleşmesinin gücünü kullanmayı amaçlıyor; çünkü ICO aracılığıyla yaptıkları yatırımla kullanıcı aslında bir madencilik operasyonuna giriyor.

Temettüler ve büyüme Ethereum Blockchain’de bir ROCK belirteci olarak ödenebilir; madencilik grubu, bir madencilik yatırımında en düşük maliyet getirilerinin bir kısmını ortaya çıkarır.

ROCK Tokenini kullanarak, Ice Rock kullanıcıların belirli paketleri satın almasını sağlar ve paketler ve bu da herhangi bir giderin olmadı kusursuz bir hizmeti beraberinde getirir. Soğutma maliyeti ve elektrik maliyetinin minimuma çekildiği bu projede karlılık daha fazla olacaktır.

Bulut madenciliğinin getirisi

Ice Rock’ın gerçekleştirdiği şey, madencilik maliyetlerini yer altı kaynaklarını kullanarak en aza indirmek. Elektrik, soğutma, hatta madencilik için tutulan yerin kirası bile normal maliyetlerin çok daha altındadır. Bu da ister istemez yatırımcısına daha fazla karlılık imkanı sağlamaktadır.

Madencilik çiftliğini bir ICO’ya çevirerek, Blockchain simgeleştirmesine dönüştüren ek  Ice ROCK, Yatırımcılarına ROCK tokeni satın alabilme ve bunları dilediği gibi kullanabilme imkanı veriyor.  Yatırımcılar uygun gördükleri zaman tokenlerini satabilir veya Ice Rock ile farklı madencilik paketlerine dahil ederek sermayelerini büyütmek için ikincil bir seçeneğe sahip olurlar.

 

 


Sponsorluk sonrası makale, sorumluluk reddi: Bu yazı sponsorlu / ücretli bir makaledir. Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. 

Sponsorlu makaleleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin