featured

Rus Bakanı: ”Kripto Para Birimlerini Yok saymak imkansız”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Rusyadan Bitcoin, blockchain ve kripto para sektörüyle ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Rusya maliye bakanlığı’nın çalışmalarından sonra, Rus hükümetinden bir bakan, kripto paraların yasaklanması söylentileri üzerine konuşurken bu teknolojiyi yok saymanın imkansız olduğunu söyledi.

2012’de Açık Hükümet Bakanı olarak atanan Mikhail Abyzov, Rus basınına verdiği demeçlerde bu teknolojinin desteklenmesi gerektiğini belirti. Ayrıca daha önce Rusya’nın en büyük mühendislik şirketlerinden biri olan E4’ü yöneten Abyzov, blockchain teknolojisinin geliştirilmesi veya desteklenmesi gerektiğini savundu.

“Rus teknoloji sektörünün böylesine büyük bir potansiyele sahip olduğunu düşünüyorum, bir kriptör veya finansal veya finansal olmayan sektörlerin yeni teknolojileri oluşturma biçiminde uygulanacaktır – tahmin etmek zor ancak bunu desteklemek gerekiyor. ve böyle girişimler geliştirecek “dedi.

Genel olarak Rusyanın blockchain teknolojisini desteklediğini söyleyebiliriz. Hatta bu noktada; Rusya’nın maliye bakanı Anton Siluanov geçtiğimiz hafta, ülkedeki kripto para birimleri yasaklandığında “hiçbir nokta olmadığını” söyledi.


coindesk

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin