featured

Kripto Para Sektörü’nün ”Nabzı’nın Attığı Yer” Coinmarketcap, Dünyanın En Çok Ziyaret Edilen İlk 400 Sitesi Arasına Girdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Her gün defalarca giriş yaptığımız, birçoğumuzun gün boyu kapatmadığı sitelerin başında gelen, hatta bazı yeni Bitcoin ve kripto para meraklılarının adını sıkça unuttuğu Coinmarketcap, Alexa’ya göre dünyanın 396’nci en çok ziyaret edilen web sitesi oldu. Veriler, 2017 yılı boyunca meydana gelen ve çoğu kripto para pazarında bu yılın patlamasıyla aynı dönemlere denk gelen trafikte belirgin bir artış kaydetti.




Coinmarketcap.com, sektörde yer alan, herhangi bir borsada işlem gören, haberin yazıldığı tarih itibariyle tam 1110 kripto para birimini listeleyen, her bir coin’in borsalardaki kurları’nın ortalamasını, toplam piyasa değerlerini, artış-düşüş grafiklerini ve daha birçok veriyi bizlere sağlayan, iyi ki var dediklerimiz arasında belkide ilk sıralarda olabilecek bir sitedir.

Coinmarketcap Amerika Birleşik Devletlerinde En Çok Ziyaret Edilen İnternet Siteleri arasında 264’üncü Sırada

Alexa tarafından sağlanan veriler, coinmarketcap’in dünyanın en çok ziyaret edilen siteleri arasında son 30 günde 1049’uncu sıradan 396’nci sıraya yükseldiğini gösteriyor.

Siteye en çok giriş sağlayan ülke  %26.5 oranla ABD.İkinci sırada İngitlere var ve oranı %4.9. İngilterede en çok ziyaret edilen siteler arasında 216’ncı. Almanyada 275’inci sırada ve oran %4.8. Hindistandan giriş oranı %4.6 ve Japonyadan %4.5. Bu sıralamaya göre dahi kripto para sektörünü en çok takip eden ülkeleri az çok tahmin edebiliyoruz.

Alexa-coinmarketcap verilerinden en dikkat çekici olanı ise, sitede geçirilen saat ortalaması; tam 7 saat 11 dakika.

En çok trafiğin geldiği yerler ise sırasıyla;

1.   google.com% 8.9  2.   bittrex.com% 4.6  3.   youtube.com% 4.6  4.   facebook.com% 2.7  5.   google.ru% 2.2.

Ziyaretçi kitlesinin ise neredeyse %90’ını erkekler oluşturuyor.

 

Kripto para sektörünün nabzının attığı yer olan coinmarketcap verilerinin bu denli yüksek olması, sektörün son zamanlarda bilinirliğinin ne kadar hızlı şekilde arttığının bir göstergesi niteliğinde.

 

 



Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. bugün ve dün ile birlikte baya bi ziyaretçi aldığı kesin 🙂

    Reply
Bizi Takip Edin