featured

JP Morgan CEO’su Jamie Dimon, ”Herhangi Bir Çalışanım Bitcoin İle İşlem Yaparsa İşten Çıkarırım”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ünlü Finans yöneticisi ve JP Morgan CEO’su Jamie Dimon, salı günü CNBC ve Institutional Investor tarafından sunulan Delivering Alpha konferansında “Eğer bir JPMorgan çalışanı Bitcoin işleminde bulunmaya başlarsa, bir saniye bile düşünmeden onu işten çıkarırım. Bitcoin bizim kurallarımıza aykırı” diye konuştu.




Kızının dahi %300’den fazla yükseliş gösteren Bitcoin’den kazanç sağlamaya çalıştığını söyledi. Kızına Bitcoinlerini satması gerektiğini söyleyen Dimon, aynı zamanda kızının, Bitcoin için ” bir dahi ” olduğunu düşündüğünü ekledi.

Dimon, konferansta konuyla ilgili birçok söylemde bulundu;

”Bitcoin sahtekarlıktır” dedi.

Bitcoin, Dimon’un yorumları sonrasında düşüşe geçti. New York’ta gece yarısı itibariyle, 4.100 dolar seviyelerine geriledi.

Kızının dahi gördüğü bu büyük sektör karşısında ünlü finanscının bu söylemleri oldukça şaşırttı. Ayrıca sahibi olduğu JP Morgan bankası da ticari işlem masraflarını düşürmek adına Blockchain çalışmaları sürdürüyor. Bildiğiniz gibi blockchain, bitcoin’in arkasında yatan teknoloji.

Tarih boyunca alanında uzman olmasına rağmen birçok hatalı düşüncelere kapılan ünlüler olmuştur. Jamie Dimon’ın söylemlerinin de bu hedefi tutturamayan talihsiz açıklamalardan birisi olma ihtimali de oldukça yüksek.

Sinan Dündoğan

Kripto Para Haber / Kurucu


Yasal Uyarı: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin