featured

Bitcoin Cash, Eylül Sonuna Kadar Bitstamp’da

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Avrupalı Bitcoin alım-satım platformu Bitstamp, Eylül sonuna kadar listelerine Bitcoin Cash’i ekleyeceğini duyurdu. Bitstamp 1 ağustos bitcoin cash çatallanması sırasında bitcoin cas’i desteklemeyeceğini açıklamıştı.




 

Bitstamp’ın duyurusuna göre, kullanıcılarından gelen talepler doğrultusunda Bitcon Cas’i listesine ekleyeceğini söylüyor. Arıca 1 ağustos sırasında hesaplarında bitcoin olan kullanıcılar, varlıkları değerinde bitcoin cash alabilecekler.

Buna ek olarak borsada bitcoin cash işlemleri, BCH/BTC, BCH/USD ve BCH/EUR arasında yapılabiliyor olacak. Euro paritesi Bitcoin cash ticaretinde oldukça önemli çünkü BHC/EUR değişim çifti yalnızca 4 milyon dolar hacme sahip ve neredeyse tamamı Kraken üzerinden dönüyor. Ayrıca Bitstamp sayesinde, Çindeki BHC/CNY değişimine ait olan 41 milyon dolarlık hacim kaybının da telafisine yardımcı olacaktır.

Bitstamp şu anda Bitcoin haricinde, Ripple, Ethereum ve Litecoin’i de destekliyor. Şimdi bu listeye Bitcoin cash de ekleniyor olacak.

Bitstamp’ın Bitcoin Cash’i desteklemeyeceğini açıklamasına rağmen listesine eklemesi şaşırttı, ve en geç ocak 2018’e kadar 1 ağustos süreciyle ilgili bitcoin cash aktarımlarını kullanıcılara sağlamış olacak.

Bitcoin cash şu an coinmarketcap verilerine göre 420 dolar kurundan işlem görüyor ve 7 milyar dolar piyasa değerine sahip.

cryptocoins

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin