Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte
Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte

Kripto paralar yeni güne nasıl başladı? Kripto pazarlarında sert düşüşler görülüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasaları toplam sermaye miktarı dün 250 – 260 milyar dolar seviyesinde seyrederken bugün 228 milyar dolar seviyelerine gerilediğini görüyoruz. Asya işlem saatlerinde başlayan düşüş ile kripto paralarda da önemli düzeltmeler görüldü.

Buna göre en büyük 20 kripto paraya baktığımızda sabah saatlerinde yüzde 10’un üzerinde düşüşlere rastlanıyordu. Bitcoin ise yüzde 9,21 oranında düşüş ile 7.300 dolar seviyelerine kadar gerilemiş durumda. Bu sert düşüş BTC/USD paritesi için hesapladığımız gün içi destek seviyelerinin altında olması ile de dikkat çekici.

Bitcoin öncülüğünde yaşanan bu düşüş, olağan düzeltme seviyelerinin de altına kaymaya başladı. Avrupa işlem saatlerinde satışların devam etmesi, mevcut görünümü bir düzeltme hareketinden çok düşüş trendine sokabilir.

son 24 saatlik ortalama işlem hacmi ise 100 milyar doların üzerinde devam ediyor. Hafta sonuna girerken piyasalarda görülen bu fon çıkışı önemli kripto paraların destek seviyelerini test etmesine neden olacakken bu noktalarda yaşanabilecek kırılmalar kayıpları derinleştirebilir.

16 Mayıs ilk 10 kripto para destek – direnç seviyeleri

Dün oluşan fiyat hareketlerine göre sermaye büyüklüğü göz önüne alınarak sıralanan ilk 10 kripto paranın destek – direnç ve pivot seviyelerini şu şekilde hesapladık:

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin