EOS ana ağ geçişi

EOS fiyat analizi:  Eos Ana ağ geçişi, satış baskını yavaşlatacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOS, saatlik grafikte düşüş kanalı içerisinde durgun bir seyir izlerken, Asya işlem saatlerindeki büyük satış dalgası sonucu yaklaşık yüzde 10’a yakın bir düşüş gösterdikten sonra, yazım esnasında toparlanma çabaları devam ediyor. Eos ana ağ geçişi çalışmalarının ise kripto paraya nasıl etki edeceği merak konusu

Saatlik 100 SMA (basit hareketli ortalama)’nın uzun vadeli 200 SMA’nın altında seyretmesi, paritenin düşüş trendini devam ettirdiğini gösteriyor. Diğer bir ifade ile satışların devam etme olasılığı geri dönmesinden daha yüksek gibi duruyor. Bununla beraber hareketli ortalamalar arasındaki genişliğin daralması yukarı yönlü hareket için bir potansiyel oluşturacaktır. Ve EOS’un bu dinamik direnç olarak görülen 200 SMA’yı geçmesi alıcıları harekete geçirebilir.

RSI, yukarı yönlü hareketi ile alıcılara göz kırparken, aynı şekilde stokastik göstergesinin yukarı yönlü bir hareketine şahit oluyoruz. Her iki osilatörde büyük diyebileceğimiz düşüş öncesi aşırı alım bölgesine doğru ilerlerken, ani bir düşüş yaşadı. Fakat yazım esnasında yeniden toparlanma çabası içine girdi.

28 mayıs eos ana ağ geçişi

Eos Ana ağ geçişi Haziran ayında tamamlanacak

EOS ayrıca Haziran ayında olumlu beklentilere sahip, bu durumda düşüş kanalını yukarıdan kırmak için bir şansı olabilir. Bu noktada önemli gelişme olan kendi ana ağı lansmanını Haziran ayında gerçekleştirecek olan EOS’un için ise bunun anlamı şu şekilde:

“EOS tokenleri, 1 Haziran 2018’de 22:59:59 UTC’de gerçekleşecek olan son EOS Token dağıtım periyodunun sona ermesinden sonra 23 saat içinde Ethereum Blockchain’de sabit (devredilemez) olacak. Bu noktada, EOS Token dağıtım süreci tamamlanacak ve EOS.IO Yazılımını benimseyen bir EOS Platformunu başlatmak isteyen herhangi bir kişi, EOS Tokenlerinin Ethereum Blockchain merkezinden EOS tokenleri sabit bakiyelerine EOS genel anahtarlarını eşleştiren bir JSON dosyası oluşturabilecektir.”

KuCoin, ekibin EOS MainNet Cüzdanının swap kaydını tamamladığını ve ayrıca garanti edilen güvenlik teminatı ile kullanıcılar için otomatik bir varlık transferi gerçekleştireceğini açıkladı.

merkle

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin